Tarieven

Tarievenoverzicht

Een volledig overzicht van alle tarieven die gelden vanaf 1 januari 2020 kunt u hier downloaden. De tarieven zijn exclusief techniek- en materiaalkosten. In het tarievenoverzicht zijn de kosten per ‘prestatie’ (bijvoorbeeld het aanbrengen van een vulling) opgenomen. Een behandeling kan uit meerdere prestaties bestaan. Tandartsen in Nederland hanteren dus uniforme tarieven. Concurreren op prijs behoort daarmee tot het verleden en dat is maar goed ook. Wij willen ons onderscheiden door kwaliteit te garanderen en alleen met de beste materialen te werken in een moderne en goed uitgeruste kliniek waar u zich op uw gemak kunt voelen.

 

 

Begroting & Nota

Voorafgaand aan een behandeling die € 250,00 of meer zal gaan kosten, ontvangt u van ons een begroting, zodat u weet waar u op moet rekenen. Sinds 1 januari 2022 versturen wij de nota's weer in eigen beheer en niet meer via Infomedics. U ontvangt deze nota's zoals u al gewend bent van ons. Voor informatie over nota's kunt u bellen met 026-3620333.

 

 

Afspraak afzeggen

Wij vragen u bij verhindering een afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, bij voorkeur via de telefoon (026-3620333) of eventueel schriftelijk (per brief of e-mail). Wanneer een afspraak zonder bericht niet wordt nagekomen, kunnen wij u de geplande behandeltijd (€ 25,00 per kwartier) in rekening brengen.

Wij zijn aangesloten bij:
KRT
KNMT
Zorgkaart Nederland

Schellekens & van den Boomen
Beekhuizenseweg 2
6881 AJ Velp

info@tandartsvelp.nl
026-3620333
Facebook
Instagram