Team

image

Luuc Schellekens

Tandarts - Eigenaar

In 2007 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb in meerdere groepspraktijken ervaring opgedaan in de tandheelkunde waarna ik in 2010 de praktijk van mijn ouders heb overgenomen aan de Gasthuislaan. Samen met Renier hebben wij ons in de jaren na ons afstuderen gespecialiseerd in de restauratieve tandheelkunde om zo ook de uitgebreidere rehabilitaties te kunnen aanbieden. In 2012 hebben Renier en ik besloten de praktijk samen voort te zetten en deze verder te ontwikkelen tot waar we nu zijn gekomen; een moderne praktijk met meerdere specialisaties onder één dak. Samen met ons team en met u, zetten wij ons in om uw mondgezondheid op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

image

Renier van den Boomen

Tandarts - Eigenaar

In 2006 ben ik afgestudeerd als tandarts. In de jaren na mijn afstuderen heb ik op diverse plekken in het land specialistische trainingen gevolgd om me te bekwamen in de orale implantologie. Het is een onmisbaar onderdeel geworden van de huidige tandartspraktijk. Het geeft mij een enorme voldoening om bij patiënten op een duurzame manier hun kauwfunctie te herstellen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het maken van esthetische porseleinen kronen en facings. Ik ben lid van enkele wetenschappelijke verenigingen als NVOI, NVVP, NVVRT, ITI.

image

Daan Bongaerts

Tandarts

Afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tandheelkunde is een vak dat ik graag in de volle omvang uitoefen. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de restauratieve tandheelkunde. Hiervoor ben ik verbonden aan de opleiding CEPCD te Oisterwijk. Ik vind het mooi om als tandheelkundig team, samen met de patiënt, het optimale behandelresultaat te behalen.

image

Joep Ader

Tandarts

Na in 2009 afgestudeerd te zijn als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, ben ik op diverse plekken in de Over-Betuwe en Nijmegen gaan waarnemen. Tijdens mijn opleiding heeft complex kroon en brugwerk en kronen op brugwerk op implantaten mijn speciale interesse gehad. Naast 3 dagen werkzaam te zijn in Velp, werk ik nog 2 dagen in een praktijk in de Over-Betuwe, welke een verwijspraktijk is voor implantologie. Tevens ben ik momenteel secretaris van de Tandartsenkring Over-Betuwe.

image

Renske de Jong

Tandarts

In 2016 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf 2016 heb ik in enkele groepspraktijken werkervaring opgedaan. Sinds februari 2020 werk ik met veel plezier 2 dagen per week bij tandartspraktijk Schellekens en Van den Boomen. Ook werk ik nog 3 dagen per week in een tandartspraktijk in Leiden. Mijn affiniteit ligt bij de reconstructieve en esthetische tandheelkunde en om deze reden ben ik mij middels opleidingen verder aan het ontwikkelen op dit gebied.

image

Ilse Kinket

Mondhygiënist

In 2008 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Utrecht. In de jaren erna heb ik werkervaring opgedaan in zowel de algemene- als(gespecialiseerde) parodontologie praktijk. Daarnaast ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als 'praktijk'-docent op de opleiding mondzorgkunde. Ik ben sinds maart 2014 met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Samen met de patiënt probeer ik een optimale mondgezondheid te verkrijgen, die bijdraagt aan de algemene gezondheid & behoud van het gebit. Dit vormt ook weer een goede basis voor eventuele aanvullende tandheelkundige behandeling.

image

Cathy Brouwer

Mondhygiënist

Sinds augustus 2015 ben ik met veel plezier werkzaam in deze mooie praktijk, hiervoor heb ik in diverse groepspraktijken gewerkt. De opleiding mondzorgkunde heb ik gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijn voornaamste bezigheden binnen deze praktijk zijn parodontologie en preventie. Maar ook kindertandverzorging, voornamelijk op de woensdagmiddag. De focus bij mijn behandelingen ligt bij preventie en voorlichting, want een gezond lichaam begint bij een gezonde mond. Ik ben lid van de Nederlandse Verenging voor Parodontologie (NVvP) en sta ingeschreven bij het Kwaliteit Register Mondhygiënisten (KRM).

image

Lenneke Leemans

Mondhygiënist

Sinds maart 2018 ben ik part time werkzaam binnen deze praktijk. Mijn opleiding mondzorgkunde heb ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Verder ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in een kinderverwijspraktijk voor angstige kinderen en binnen diverse andere groepspraktijken. Binnen deze praktijk houd ik mij vooral bezig met parodontologie en mijn passie preventie en tandheelkundige gewenning bij kinderen.

image

Suus Doeve

Mondhygiënist

Na het afronden van mijn studie in 2020 ben ik met veel plezier begonnen met het werken bij tandartspraktijk Schellekens en Van den Boomen. De opleiding heb ik gevolgd aan de Hanzehogeschool Groningen, waar de studies Mondzorgkunde en Tandheelkunde nauw samenwerken. Binnen deze praktijk houd ik mij zowel bezig met preventieve als parodontale behandelingen, maar behandel ik ook een groot aantal kinderen en jeugdigen. Mijn focus ligt op een behandeling met individueel zorgplan voor de patiënt, om de mondgezondheid te optimaliseren. Ik ben lid van de beroepsvereniging van Mondhygiënisten (NVM).

image

Hannah

Paro-Preventieassistent

image

Jessica

Preventieassistent

image

Els

Preventieassistent

image

Laura

Preventieassistent

image

Anahit

Preventieassistent

image

Petra

Preventieassistent

image

Marloes

Preventieassistent

image

Christel

Tandartsassistent i.o.

image

Grada

Office Manager & Preventieassistent

image

Andrea

Office manager & Preventieassistent

image

Marlies

Front Office medewerker

image

Esmée

Front Office medewerker

image

Sabine

Praktijkmanager

Wij zijn aangesloten bij:
KRT
KNMT
Zorgkaart Nederland

Schellekens & van den Boomen
Beekhuizenseweg 2
6881 AJ Velp

info@tandartsvelp.nl
026-3620333
Facebook
Instagram