Corona virus

Bij Schellekens & Van den Boomen Tandartsen is de gezondheid en veiligheid van onze patiënten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Daarom zijn wij gedwongen naar aanleiding van landelijke adviezen van de ANT/KNMT om reguliere tandheelkundige zorg met ingang van maandag 16-03-2020 op te schorten tot nadere berichtgeving.

Heeft u tussen nu en (voorlopig) tm 14 april een afspraak in onze praktijk, dan benaderen wij u voor het verzetten/annuleren van deze afspraak. Voor andere zeer belangrijke vragen verzoeken wij u deze per mail te stellen via info@tandartsvelp.nl

Wij zijn door de overheid en onze beroepsorganisatie opgeroepen om mee te werken aan het minimaliseren op de kans van een mogelijke besmetting met het Coronavirus. Helaas, betekent dit dat wij tot nader bericht alleen open zijn voor afspraken t.b.v. spoedeisende tandheelkundige zorg. U kunt ons voor spoedeisende klachten telefonisch bereiken op 026-3620333 op reguliere openingstijden.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer met een glimlach te kunnen ontvangen in onze praktijk en wachten de berichtgeving vanuit RIV, de overheid en onze beroepsadviesorganen ANT/KNMT af.

Indien u voor een spoedeisende klacht bij onze praktijk op afspraak komt verzoeken wij u het volgende speciale Corona-Protocol in acht te nemen:

  • Aan de hand van een telefonisch consult met de tandarts of met een medewerker wordt besproken of behandeling nodig is en worden enkele vragen gesteld uit voorzorg. U krijgt ook te horen wanneer u terecht kunt.
  • Zo min mogelijk patiënten tegelijk aanwezig in de praktijk dus ook geen mede bezoekers meenemen aub. Tenzij begeleiding noodzakelijk is.
  • Uitgebreide ventilatie in de praktijk (het kan dus fris zijn).
  • Hand-desinfectie bij binnenkomst en vertrek. Wij vragen u uw mobiele telefoon niet te gebruiken en zo min mogelijk voorwerpen aan te raken terwijl u in de praktijk bent.
  • U krijgt een speciale mondspoeling voor behandeling.
image

Renske de Jong

Tandarts

In 2016 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf 2016 heb ik in enkele groepspraktijken werkervaring opgedaan. Sinds februari 2020 werk ik met veel plezier 2 dagen per week bij tandartspraktijk Schellekens en Van den Boomen. Ook werk ik nog 3 dagen per week in een tandartspraktijk in Leiden. Mijn affiniteit ligt bij de reconstructieve en esthetische tandheelkunde en om deze reden ben ik mij middels opleidingen verder aan het ontwikkelen op dit gebied.

image

Grada

Office Manager & Preventieassistent