Algemene Tandheelkunde

Röntgenfoto’s

Vakkennis & moderne apparatuur.


Een gezond gebit is belangrijk en regelmatige gebitscontrole draagt bij aan het gezond houden van uw tanden, kiezen en tandvlees. In samenspraak met u bepalen we hoe vaak u uw gebit moet laten controleren. Mocht tijdens een controle blijken dat een of meer tandheelkundige behandelingen nodig zijn, dan maken wij een nieuwe afspraak met u.

Bij alle behandelingen maken wij gebruik van moderne materialen en technieken. Het maken van (porseleinen) kronen en bruggen (op natuurlijke tanden en implantaten) zien we als ons specialisme. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor:

  • het aanbrengen en vervangen van (witte) vullingen;
  • wortelkanaalbehandelingen;
  • implantologie;
  • trekken van tanden, kiezen en verstandskiezen;
  • sealen, bleken en het aanbrengen van facings.

Niet alleen controle is van belang voor een gezond gebit, ook mondhygiëne en preventie zijn heel belangrijk. Mocht dat nodig zijn, dan verwijzen onze tandartsen u door naar onze mondhygiëniste. Op de pagina Parodontologie en mondhygiëne leest u daar meer over.

 

Persoonlijk behandeladvies door specialisten

Gedeelde passie voor het vak.


Complexe tandheelkunde

Tandartsen Renier van den Boomen en Luuc Schellekens hebben allebei een uitgebreide opleiding gehad in specialistische, tandheelkundige problematiek. Kampt u met complexe gebitsproblemen en komt u voor de eerste keer naar onze kliniek, dan zullen we u vragen een gezondheidsvragenlijst in te vullen en zal een van de tandartsen uw gebit controleren. Mocht dat nodig zijn, dan worden er röntgenfoto’s van uw tanden en kiezen gemaakt. Op basis van de vragenlijst, de controle en de foto’s kan de tandarts de algemene gezondheid van uw gebit bepalen. Hij zal daarna ook uw wensen in kaart brengen en een nieuwe afspraak met u maken.

In een tweede zitting zal de tandarts een persoonlijk behandeladvies met u bespreken. Hij zal de verschillende procedures en de planning gedetailleerd met u doornemen. U ontvangt dan ook een begroting van de kosten.

 

Verwijzing

Hoewel wij in een groot aantal tandheelkundige behandelingen gespecialiseerd zijn, zullen wij u soms toch moeten doorverwijzen naar een andere specialist. Op het gebied van orthodontie, bijvoorbeeld, voeren wij niet zelf behandelingen uit, maar verwijzen wij door naar een van de gespecialiseerde orthodontisten in de regio met wie wij samenwerken. Wilt u meer weten over onze tandheelkundige behandelingen of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Wij zijn aangesloten bij:
KRT
KNMT
Zorgkaart Nederland

Schellekens & van den Boomen
Beekhuizenseweg 2
6881 AJ Velp

info@tandartsvelp.nl
026-3620333
Facebook
Instagram